09120138760 ساعات تماس: 10 صبح تا 6 عصر
info@theloungelc.com

دوره آیلتس IELTS

دوره آزمون آیلتس ( Writing و Listening, Reading, Speaking)
10 سپتامبر 2017

دوره آزمون آیلتس ( Writing و Listening , Reading , Speaking )

دوره ی ۶۰ ساعت آزمون آیلتس ( Writing و Listening , Reading , Speaking)

دوره ۶۰ ساعته آزمون آیلتس برای افرادی طراحی شده که نیاز به نمره‌ی هدفی بین ۶ تا ۷.۵ دارن. ویژگی این دوره تمرکز جداگانه روی هر چهار مهارت Listening, Reading, Speaking و Writing هست به علاوه ی برنامه‌ی جداگانه‌ای که برای Speaking در طول تمام ۶۰ ساعت پیش‌بینی شده. پیش‌نیاز این دوره اینه که سطح زبانتون حداقل Intermediate باشه و در صورتی که از این سطح پایین‌تر یا بالاتر باشین، برنامه‌ی منحصر به‌فردی براتون آماده می‌کنیم. دوره‌ی آیلتس جزء دوره هاییه که هم به صورت حضوری و هم به صورت آنلاین (از طریق نرم‌افزار Zoom) برگزار می‌شه و اگه امکان شرکت در کلاس واقعی رو نداشته باشین، دوره‌ی آنلاین می‌تونه گزینه‌ی خیلی خوبی براتون باشه. برای ثبت نام آیلتس به ایمیلی که در پایین صفحه هست مراجعه کنین.

 

 

IELTS02

 

 

آیلتس چیست؟

همون‌طور که احتمالاً می‌دونین آزمون آیلتس توسط دانشگاه کمبریج انگلستان، شورای فرهنگی بریتانیا و مرکز آیلتس استرالیا برگزار می‌شه و مراکز آزمونی که در ایران امتحان رو برگزار می‌کنند، شامل این مراکزه:

۱. موسسه آموزش عالی آزاد پروشات نوین

۲. موسسه فرهنگی هنری ایرسافام

۳. دانشگاه آزاد اسلامی

۴. آیلتس تهران

۵. موسسه آموزش عالی عصر دین و دانش

۶. موسسه شکوه تهران

۷. موسسه آیلتس ایران زمین

 

آزمون آیلتس شامل ۴ قسمت مختلف هست که بخش Speaking قبل یا بعد از امتحان ازتون گرفته می‌شه. روز امتحان شما به ترتیب سوالای Listening  ، بعد Reading و در آخر Writing رو جواب می‌دین. ببینیم هر کدوم از اینها شامل چه مواردی هستن و شما روز امتحان با چی و چه جور سوالایی روبه‌رو می‌شین:

 

بخش اول، Listening:

اولین بخش در آزمون آیلتس همین بخشه که بین ۳۰ تا ۳۵ دقیقه زمان می‌بره و در مجموع ۴۰ تا سوال داره و شامل چهار Section مختلفه که هر Section می‌شه ۱۰ سوال. شما در طول این بخش جواب‌هاتون رو روی برگه‌ی سوال می‌نویسین و بعد از پایان Listening بهتون ۱۰ دقیقه فرصت داده می‌شه تا جواب‌ها رو به پاسخنامه منتقل کنین. گفتیم این بخش خودش چهار Section مختلف داره. Section 1 تا Section 4. در ادامه توضیحات این بخش‌ها رو بخونین:

 

 

قسمت ۱:

این قسمت ساده‌ترین قسمت آزمون آیلتس Listening هست. با تمرین زیاد می‌تونین به‌راحتی روی این بخش مسلط بشین و باید سعی کنین در این قسمت در بدترین حالت به ۹ تاش جواب درست بدین. چرا ساده؟ چون شما در این قسمت صدای دو نفر رو می‌شنوین که دارن در مورد موضوعات ساده و روزمره صحبت می‌کنن و در نتیجه کلمه‌ها و عبارت‌های سختی استفاده نمی‌کنن. شما در این قسمت بیشتر با اسامی، شماره تلفن، آدرس، کد پستی، شماره کارت اعتباری و کلاً هر چیزی که به اسامی و اعداد مرتبط بشه سروکار دارین. معمولاً یه نفر با یه آژانس مسافرتی، آژانس کاریابی، مسئول پذیرش هتل، سالن ورزشی، و … تماس می‌گیره و می‌خواد اطلاعات به‌خصوصی رو دریافت کنه. مثلاً فرض کنین شما با دلانژ تماس می‌گیرین و می‌خواین در کلاس‌های ما ثبت نام کنین. چه سوالاتی می‌پرسین؟ چه اطلاعاتی به دردتون میخوره؟ هزینه۲ی کلاس، زمان برگزاری کلاس، خصوصی یا نیمه‌خصوصی و یا گروهی بودن کلاس‌ها، شماره حساب و یا شماره کارت برای واریز مبلغ و اطلاعاتی از این دست. بخش اول  هم همینه. برای موفقیت در بخش اول روی اعداد و حروف و سریع نوشتن اون‌ها زیاد تمرین کنین. اصلاً سخت نیست. با تمرین زیاد و مداوم راحت از پسش برمیاین.

 

قسمت ۲:

محتوای این قسمت هم مثل قسمت اول مسائل روزمره و اجتماعیه. در این بخش شما به یه مونولوگ یا تک‌گویی گوش می‌دین. یه نفر، مثلاً مسئول یه موزه یا یه تور لیدر، به صورت تک‌گویی اطلاعاتی رو بیان می‌کنه و شما باید طبق اون‌ها به سوالات این قسمت جواب بدین. باز هم می‌شه گفت این قسمت یکی از قسمت‌های نسبتاً آسون Listening هست و شما با کمی تمرین و تلاش می‌تونین نمره‌ی خوبی ازش بگیرین. معمولاً متقاضیان آیلتس در قسمت اول و دوم بخش Listening عملکرد خوبی دارن و مشکل اصلی خودش رو در قسمت‌های سوم و چهارم نشون می‌ده.

قسمت ۳:

از اینجا به بعد کمی کارتون سخت می‌شه. محتوای این قسمت و قسمت بعدیش مسائل آکادمیک هست. مثل قسمت اول Listening شما به صحبت چند نفر گوش می‌دین که معمولاً صحبت‌هایی هست که بین چند دانشجو اتفاق می‌افته که دارن در مورد پایان‌نامه‌شون تبادل اطلاعات می‌کنن یا مثلاً دو دانشجو که با استاد مشاورشون در مورد مسائل آکادمیک بحث می‌کنن.

قسمت ۴:

این قسمت همون‌طور که گفتیم مثل قسمت سوم Listening محتوای آکادمیک داره؛ با این‌تفاوت که این‌بار مثل قسمت دوم به یه مونولوگ یا تک‌گویی گوش می‌دین. می‌شه گفت دشوارترین بخش آزمون شنیداری همین قسمته. موضوعاتی که می‌شنوین در مورد مسائلی مثل آخرین تحقیقات در حوزه‌ی فناوری، مسائل مربوط به حوزه‌ی ادبیات، مدیریت، بازرگانی، آب‌وهوا و تغییرات اقلیمی و غیره هستش.

برای موفقیت در این قسمت تنها توصیه‌مون اینه که زیاد گوش بدین و تمرین کنین. راه کوتاه‌مدت و میانبری برای رسیدن به نمره‌ی بالا وجود نداره. به اخبار انگلیسی مثل بی‌بی‌سی زیاد گوش بدین تا گوشتون به لهجه‌ی بریتانیایی عادت کنه. علاوه بر اون منابع زیاد دیگه‌ای مثل BBC podcast، یوتیوب و سایت‌های زیاد دیگه‌ای هستن که می‌تونن خیلی بهتون کمک کنن.

 

بخش دوم، Reading:

Reading آزمون آیلتس شامل ۳ متن در مورد موضوعات و در مجموع شما ۶۰ دقیقه برای جواب‌دادن به سوال‌ها و انتقال جواب به پاسخنامه فرصت دارین. متاسفانه مثل بخش شنیداری بهتون بعد از اتمام وقت فرصتی برای انتقال جواب‌ها به پاسخنامه بهتون نمی‌دن و شما باید در حین جواب‌دادن به سوالات Reading جواب‌ها رو به پاسخنامه هم منتقل کنین. معمولاً متن اول این بخش آسون‌ترین و متن آخر، یعنی سومین متن، مشکل‌ترین قسمت هست. البته بعضی از متقاضیان تجربه‌ی متفاوتی داشتن و نظرشون اینه که در امتحان متن اول مشکل‌تر از متن‌های دوم و سوم بوده. برای تسلط به بهش Reading آزمون آیلتس منابع زیادی هست که می‌تونین ازشون کمک بگیرین. روزنامه، مجله، ویکی پدیا، کتاب داستان و رمان انگلیسی و … . زیاد بخونین و زیاد تمرین کنین. موفقیت چه در این بخش و چه در بخش‌های دیگه یک‌شبه یا با دونستن چند تا تکنیک محقق نمی‌شه.

 

 

 

 

بخش سوم، Writing:

این بخش آزمون آیلتس مشکل‌ترین بخش امتحانه. تحلیل نمودار و جدول یا نوشتن نامه‌ی رسمی و دوستانه و نوشتن یک مقاله‌ی حداقل ۲۵۰ کلمه‌ای. همه و همه در عرض یک ساعت. امتحان Writing شامل دو بخش می‌شه که بخش اول بستگی به نوع امتحانی که می‌دین (آکادمیک یا جنرال) متفاوته. ولی بخش دوم هم در امتحان آکادمیک و هم در امتحان جنرال ثابته. در بخش اول نوشتاری در آزمون جنرال ازتون خواسته می‌شه تا یک نامه‌ی رسمی یا دوستانه به یکی از دوستان و یا مدیرتون بنویسین. مثلاً نامه به یک دوست برای تشکر از اینکه شما رو به مهمونی دعوت کرده یا نامه به مدیرتون برای درخواست مرخصی.

ولی در بخش اول Writing امتحان آکادمیک ازتون خواسته می‌شه تا اطلاعاتی که در قالب تصویر ( نمودار، جدول، فرآیند،…) بهتون داده شده رو در قالب کلمات بنویسین. در بخش اول نوشتاری چه آکادمیک و چه جنرال حداقل باید ۱۵۰ کلمه بنویسین و باید اینکارو در عرض ۲۰ دقیقه انجام بدین.

در بخش دوم آزمون Writing ازتون خواسته می‌شه تا در مورد موضوعی یک مقاله‌ی حداقل ۲۵۰ کلمه‌ای بنویسین. موضوعات شامل موضوعاتی هستن که ما معمولاً در سطح آکادمیک باهاشون برخورد می‌کنیم. موضوعاتی مثل تعلیم و تربیت، خانواده، تحصیلات، آب‌وهوا و محیط زیست. در بخش دوم شما معمولاً یا باید نظرتون رو در مورد موضوعی بیان کنین، یا با مساله‌ای موافقت یا مخالفت کنین و یا در مورد معایب و مزایای موضوعی بنویسین. برای این بخش ۴۰ دقیقه به شما فرصت داده می‌شه. یعنی در مجموع شما برای آزمون نوشتاری آیلتس ۶۰ دقیقه زمان دارین.

کلید موفقیت در این بخش خواندن و مطالعه زیاد همراه با نوشتن در مورد موضوعات مختلفه. در کنار اینکه شما برای امتحان خودتون رو با یادگیری گرامر و لغت آماده می‌کنین، یادتون نره در مورد موضوعات مختلف زیاد بخونین و یاد بگیرین و ایده‌های مختلف رو بشناسین. بدون داشتن ایده در مورد موضوعات مختلف رسیدن به نمره‌ی بالا به خصوص ۷ به بالا کار بسیار دشواریه.

 

 

 

و بخش چهارم یا آخر Speaking:

همونطور که ابتدای مطلب بهتون گفتیم بخش Speaking آزمون آیلتس یا قبل از سه بخش دیگه برگزار می‌شه یا بعد از اون در روز جداگانه‌ای ازتون گرفته می‌شه. این قسمت چیزی بین ۱۱ تا ۱۴ دقیقه زمان می‌بره و شامل سه بخش می‌شه که در ادامه توضیح میدیم:

 

 

 

 

قسمت اول:

این قسمت حدود ۴ تا ۵ دقیقه طول می‌کشه. در این قسمت ممتحن سوالات عمومی در مورد خودتون و مسائلی که همه‌ی ما باهاشون آشنایی داریم رو می‌پرسه. مثل خونه، خانواده، کار، تحصیلات و علاقه مندی‌هاتون.

 

قسمت دوم:

اینجا بهتون یک کارت می‌دن که روش سوالی نوشته شده و شما یک دقیقه زمان دارین تا خودتون رو برای صحبت‌کردن در مورد اون سوال آماده کنین . بعد از این یک دقیقه، شما باید ۱ تا ۲ دقیقه بدون وقفه در مورد اون سوال صحبت کنین و جواب بدین. بعد از پایان صحبتتون ممتحن یک یا دو سوال مرتبط با موضوع ازتون می‌پرسه.

 

قسمت سوم:

قسمت سوم و پایانی مشکل‌ترین قسمت Speaking برای خیلی از متقاضیان امتحان آیلتس هست. اینجا سوالات بیشتری مرتبط با موضوعی که درقسمت دوم ازتون پرسیده شد، پرسیده می‌شه و شما باید توانایی خودتون رو در بحث‌کردن و صحبت‌کردن درباره‌ی مسائل انتزاعی به ممتحن نشون بدین. این قسمت از آزمون چیزی بین ۴ تا ۵ دقیقه زمان می‌بره.

پیش ثبت نام

ارسال پاسخ